Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Optredens/ Uitvoeringen

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek treedt een aantal maal per jaar op voor publiek.

De gelegenheden waar en waarvoor wordt opgetreden kennen een grote variatie: huwelijken of andere 'kroonvieringen' van leden, gezamenlijke concerten met koren binnen of buiten de regio op uitnodiging of als uitwisseling en bij speciale gelegenheden binnen Vierlingsbeek.

Voor toekomstige optredens/ uitvoeringen, die Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek gaat geven kijk je bij de Agenda.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2019 tot nog toe de volgende optredens gehad:

6 oktober Optreden tijdens het jaarlijks dagje uit in Woon-Zorgboerderij de Hultenhoek in Groeningen.
5 oktober Optreden in het Fatima Huis in Weert tijdens de eerste uitvoering van de concertreeks Zing! ON TOUR (samen met The Streetsingers uit Weert, 2enjoy uit Maastricht en Gospelgroep Lichterlaaie uit Eindhoven).
29 juni Optredens tijdens het door ons - voor de 13e maal - zelf georganiseerde evenement Muziek op de Maas in Vierlingsbeek.
19 mei Optreden in Openluchttheater De Speultuin in Oploo.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2018 de volgende optredens gehad:

15 december Optreden tijdens het door muziekvereniging Excelsior georganiseerde kerstconcert in de St. Matthiaskerk in Oploo (samen met het fanfareorkest en de blazersklas uit Oploo).
24 november Optreden tijdens het door ons - voor de 8e maal - zelf georganiseerde evenement Z.E.V.-Interactief in Vierlingsbeek (samen met Z.E.V.-Light, Popkoor Sprightly uit Uden en Palet uit Overloon).
7 oktober Optreden tijdens het jaarlijks dagje uit in de Gasthuiskerk in Doesburg.
16 juni Optreden tijdens het door ons - voor de 12e maal - zelf georganiseerde evenement Muziek op de Maas in Vierlingsbeek.
3 juni Z.E.V. heeft deelgenomen aan het Goei Leven Festival bij de Lamperse Hei in Wanroij.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2017 de volgende optredens gehad:

25 november Optreden tijdens het door ons - voor de 7e maal - zelf georganiseerde evenement Z.E.V.-Interactief in Vierlingsbeek (samen met Z.E.V.-Light, KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving).
14 oktober Optreden tijdens het herfstconcert in Siebengewald (samen met Z.E.V.-Light, het Grenslandmannenkoor uit Siebengewald en Koninklijk Gemengd Koor Orpheus uit Blerick).
1 juli Optreden tijdens het jaarlijks dagje uit vóór het Luxor-theater in Zutphen.
24 juni Optreden tijdens het door ons - voor de 11e maal - zelf georganiseerde evenement Muziek op de Maas in Vierlingsbeek.
17 juni Serenade ter gelegenheid van een besloten verjaardagsfeest in Vierlingsbeek.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2016 de volgende optredens gehad:

19 november Optreden tijdens het door ons - voor de 6e maal - zelf georganiseerde evenement Z.E.V.-Interactief in Vierlingsbeek (samen met Z.E.V.-Light, Love4music uit Veghel en Joyim uit Oploo).
2, 3 en 4 juni Uitvoeringen van de productie 'Carrousel' nabij de Laurentiuskerk in Vierlingsbeek.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2015 de volgende optredens gehad:

20 december Optreden van Z.E.V.-Light tijdens het kerstconcert van Zanggroep Joyful uit Sambeek in buurthuis "De Elsenhof" in Sambeek.
19 september Optreden tijdens het jaarlijks dagje uit op het hoofdperron van station Nijmegen.
5 juli Optreden in Vierlingsbeek tijdens de Grande Finale van Symphonica in Sporto.
20 juni Optreden in Handel tijdens het Zomerconcert, samen met Gospelkoor Ringshout uit Gemert.
30 mei Z.E.V.-Light trad op in de Joffershof in Vierlingsbeek tijdens de 30-jarige jubileummiddag van de gemeenschapsruimte de Joffershof.

Agenda

Op zaterdagavond 25 januari 2020 zal Z.E.V. voor de 37e keer de Liedjesaovend Ôjjem van Ège Bôjjem organiseren in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek. Het thema voor deze avond zal zijn: 't Dak gût d'r af.
Z.E.V. zal op zaterdag 9 mei 2020 deelnemen aan de tweede uitvoering van Zing! ON TOUR dat in Maastricht zal plaatsvinden.
Z.E.V. zal op zaterdag 27 juni 2020 voor de 14e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas organiseren, aanvang 19.30 uur.
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Z.E.V. zal er op 12 september 2020 een kleinschalige Sing-in plaatsvinden.
Z.E.V. zal op zaterdag 21 november 2020 deelnemen aan de derde uitvoering van Zing! ON TOUR die door Z.E.V. georganiseerd gaat worden en derhalve zal plaatsvinden in Vierlingsbeek.

facebook