Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Optredens/ Uitvoeringen

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek treedt een aantal maal per jaar op voor publiek.

De gelegenheden waar en waarvoor wordt opgetreden kennen een grote variatie: huwelijken of andere 'kroonvieringen' van leden, gezamenlijke concerten met koren binnen of buiten de regio op uitnodiging of als uitwisseling en bij speciale gelegenheden binnen Vierlingsbeek.

Voor toekomstige optredens/ uitvoeringen, die Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek gaat geven kijk je bij de Agenda.

Z.E.V. heeft in 2022 de volgende optredens gehad:

23 december Optreden in het Koningskerkje in Vierlingsbeek als onderdeel van de Kerst Sing-Walk Along die van 19.00 uur tot 21.00 uur plaatsvond.
2 juli Optreden tijdens het door ons - voor de 14e maal - zelf georganiseerde evenement Muziek op de Maas in Vierlingsbeek.
27 mei Optreden in de Foodhall Scheveningen in Scheveningen tijdens de Z.E.V.-jubileum-concertreis.

Z.E.V.(-Light) heeft in 2019 de volgende optredens gehad:

6 oktober Optreden tijdens het jaarlijks dagje uit in Woon-Zorgboerderij de Hultenhoek in Groeningen.
5 oktober Optreden in het Fatima Huis in Weert tijdens de eerste uitvoering van de concertreeks Zing! ON TOUR (samen met The Streetsingers uit Weert, 2enjoy uit Maastricht en Gospelgroep Lichterlaaie uit Eindhoven).
29 juni Optredens tijdens het door ons - voor de 13e maal - zelf georganiseerde evenement Muziek op de Maas in Vierlingsbeek.
19 mei Optreden in Openluchttheater De Speultuin in Oploo.

Agenda

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Z.E.V. zou er op 12 september 2020 een Sing-in plaatsvinden onder de naam ZEVmeeZING.
Vanwege de coranacrisis is dit uitgesteld naar 2023. De nieuwe datum wordt 1 juli 2023, gelijktijdig met het midzomeravondevenement Muziek op de Maas.
Z.E.V. zal nog deelnemen aan de uitvoeringen van Zing! ON TOUR die georganiseerd gaan worden in Maastricht, Vierlingsbeek en Eindhoven.

facebook