Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Actualiteiten:

Op vrijdag 31 augustus 2018 heeft Z.E.V. de eerste repetitie na de zomervakantie gehad bij Nancy en Wilfred thuis in Asten in hun nieuwe onderkomen. Tijdens deze repetitie is een begin gemaakt met het instuderen van (alvast) twee nummers voor Z.E.V.-Interactief en/of Muziek op de Maas 2019. Na de repetitie kregen de (geïnteresseerde) leden nog een rondleiding door het huis onder leiding van Nancy en werd de tijd verder ingevuld onder het genot van een drankje en een hapje.
Bekijk hieronder enkele foto's van deze gezellige avond.

Z.E.V. organiseerde op zaterdag 16 juni 2018 voor de 12e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas.
Het evenement vond onder ideale weersomstandigheden plaats: droog bij aangename temperaturen.

Deelnemende muziekgroepen waren naast Z.E.V. (en Z.E.V.-Light) de spectaculaire Slagwerk Groep Vortum-Mullem en de Nederlandse Crosby, Stills, Nash & Young tribute band 4 Way Street. De naam 4 Way Street refereert aan een live album van deze vier muziekiconen. De zes heren van 4 Way Street namen de toeschouwers mee op reis in een selectie van liedjes uit het uitbundige repertoire van David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Speciaal voor Muziek op de Maas was het repertoire aangevuld met klassiekers uit dezelfde periode van onder meer The Beatles en The Eagles.
Het vorig jaar geïntroduceerde nieuwe onderdeel Z.E.V.-Intermezzo bij Muziek op de Maas ontbrak dit jaar ook niet: Z.E.V. in een andere vorm: een solo, in twee- of drietallen en met alle mannen samen.

Op zondag 3 juni 2018 heeft Z.E.V. deelgenomen aan het Goei Leven Festival bij de Lamperse Hei in Wanroij. Tijdens dit optreden werden een aantal nummers uitgevoerd die ook tijdens Muziek op de Maas op zaterdagavond 16 juni uitgevoerd gaan worden.
Bekijk hieronder enkele foto's van het optreden van Z.E.V. tijdens dit festival. Nog meer foto's kun je bekijken op de Google Drive voor Z.E.V. (kijk hiervoor bij Z.E.V.-allerlei).

Op zaterdag 13 januari 2018 vond de 35e Liedjesaovend Ôjjem van Ège Bôjjem plaats met als thema 't lûpt op rûllekes met 9 deelnemende groepen en 6 Goud van Oud optredens. Winnaar van de Liedjesaovend, zowel gekozen door de vakjury als door het publiek, werd de jongemannengroep Netfix met het lied FIXEN. Als tweede eindigde de groep APK met De tent op de kop vóór de groep 112 met De sleutel kwiet. Nieuw dit jaar was de aanmoedigingsprijs die naar de groep Hartediefkes ging met hun lied Mit bûllekes op rûllekes.
Bekijk hieronder een foto-impressie van deze voor Z.E.V. wederom geslaagde avond.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light traden op 25 november 2017 op in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek tijdens de 7e uitvoering van Z.E.V.-Interactief. De twee gastkoren die optraden waren KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving. Ook deze beide koren staan onder leiding van Nancy Meijer. Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen terugkijken op een geslaagd optreden.
Bekijk de poster van Z.E.V.-Interactief 2017 en een foto-impressie van deze avond.