Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

 


Wij zijn te vinden op
www.vierlingsbeek-groeningen.nl.

Zanggroep

Een groep van ruim 50 zangers en zangeressen in de leeftijd van 16 tot 75 jaar, onderverdeeld in Z.E.V. (vanaf de leeftijd van 21 jaar) en Z.E.V.-Light (vanaf 12 jaar). Onze zanggroep is ontstaan uit een in 1970 opgericht jongerenkoor. In de loop der jaren is het repertoire veranderd van kerkmuziek naar wat het nu is. Elke vrijdagavond wordt er op plezierige, enthousiaste en serieuze wijze gerepeteerd in de gemeenschapsruimte Joffershof onder leiding van onze dirigente Nancy Meijer.
Wij treden enkele malen per jaar op in allerlei gelegenheden, van bruin café tot cultureel centrum, van winkelgalerij tot stadspark.
Lijkt het zingen iets voor jou en voel je je aangetrokken tot onze zanggroep, neem dan contact op met ons. Met name bij de de tenoren en de bassen is er nog voldoende plaats om deel uit te maken van één van deze groepen.

Evergreen

Dit staat voor de muziek die wij ten gehore brengen. Naast evergreens is ons repertoire ook opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers.
Om een indruk te geven van ons repertoire volgt hier een aantal titels:
A night like this, You're the voice, Dancing in the street, God only knows, Mr. Blue Sky, Somebody to love, Your mama don't dance, Liefs uit Londen.
Bijna alle liederen worden minimaal 4-stemmig gezongen. Enkele nummers worden a cappella gezongen, maar de meeste liederen worden begeleid door ons combo met gitaar, basgitaar, piano en drums.

Vierlingsbeek

Een dorpje met zo'n 2600 inwoners, gelegen tussen de Maas aan de oostzijde en de A73 en de spoorlijn van Nijmegen naar Venlo aan de westzijde, in het uiterste puntje van Noord-Brabant. Of zoals in ons volkslied staat: "tussen Maas en Peelmoerassen".

Terug naar boven

Agenda

Z.E.V. zal op zaterdag 29 juni 2019 voor de 13e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas organiseren.
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Z.E.V. zal er op 12 september 2020 een kleinschalige Sing-in plaatsvinden.

facebook