Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

 

http://zevzingt.nl/storage/Archief/2018/1007/20.jpg
Wij zijn te vinden op
www.vierlingsbeek-groeningen.nl.

Zanggroep

Een groep van ongeveer 40 zangers en zangeressen in de leeftijd van 38 tot 79 jaar. Onze zanggroep is ontstaan uit een in 1970 opgericht jongerenkoor. In de loop der jaren is het repertoire veranderd van kerkmuziek naar wat het nu is. Elke vrijdagavond wordt er op plezierige, enthousiaste en serieuze wijze gerepeteerd in de gemeenschapsruimte Joffershof in Vierlingsbeek onder leiding van onze dirigent Kenny Janssen.
Wij treden enkele malen per jaar op in allerlei gelegenheden, van bruin café tot cultureel centrum, van winkelgalerij tot stadspark.
Lijkt het zingen iets voor jou en voel je je aangetrokken tot onze zanggroep, neem dan contact op met ons. Met name bij de tenoren en de bassen is er nog voldoende plaats om deel uit te maken van één van deze groepen.

Evergreen

Dit staat voor de muziek die wij ten gehore brengen. Naast evergreens is ons repertoire ook opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers.
Om een indruk te geven van ons repertoire volgt hier een aantal titels:
Accidentally in love, Under pressure, Dancing queen, God only knows, Mr. Blue Sky, Sweet Caroline, Your mama don't dance, Thinking out loud.
Bijna alle liederen worden minimaal 4-stemmig gezongen. Enkele nummers worden a cappella gezongen, maar de meeste liederen worden begeleid door ons combo met gitaar, basgitaar, piano en drums.

Vierlingsbeek

Een dorpje met zo'n 2600 inwoners, gelegen tussen de Maas aan de oostzijde en de A73 en de spoorlijn van Nijmegen naar Venlo aan de westzijde, in het uiterste puntje van Noord-Brabant. Of zoals in ons volkslied staat: "tussen Maas en Peelmoerassen".

Terug naar boven

Agenda

Z.E.V. zal op zaterdag 1 juli 2023 voor de 15e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas organiseren. U bent welkom bij Muziek op de Maas, dat dit jaar samenvalt met ZEVmeeZING, vanaf 20.00 uur.
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Z.E.V. zou er op 12 september 2020 een Sing-in plaatsvinden onder de naam ZEVmeeZING.
Vanwege de coranacrisis is dit uitgesteld naar 2023. De nieuwe datum wordt 1 juli 2023, de dag dat ook Muziek op de Maas plaatsvindt.
Z.E.V. zal nog deelnemen aan de uitvoeringen van Zing! ON TOUR die georganiseerd gaan worden in Maastricht, Vierlingsbeek en Eindhoven.

facebook