Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Z.E.V.-Interactief

Vanaf 2008 organiseert Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek Z.E.V.-Interactief, een bijna jaarlijks terugkerende reeks concerten in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Er worden twee gastkoren uitgenodigd met de uitdrukkelijke bedoeling om te genieten van elkaars gezelschap en vooral van elkaars gezamenlijke hobby: muziek en zang in een lichtvoetig en eigentijds repertoire onder het motto "Samen zingen en swingen". Voor de avond wordt er een passend thema gekozen.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light organiseerden op zaterdag 24 november 2018 voor de 8e keer het najaarsconcert Z.E.V.-Interactief met als thema "To the movies".

Z.E.V.-Interactief 2018

Deelnemende koren naast Z.E.V. waren de gastkoren Sprightly uit Uden en Palet uit Overloon.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light traden op 25 november 2017 op in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek tijdens de 7e uitvoering van Z.E.V.-Interactief.

De twee gastkoren die optraden waren KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving. Ook deze beide koren staan onder leiding van Nancy Meijer.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen terugkijken op een geslaagd Z.E.V.-Interactief met als thema Let me entertain you.

Op zaterdag 19 november 2016 vond er wederom een muzikale avond Z.E.V.-Interactief plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
De koren die uitgenodigd waren voor deze zesde editie van Z.E.V.-Interactief waren Love4music uit Veghel en Zanggroep Joyim uit Oploo.
Het thema voor deze avond was Let's dance.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied Dancing Queen van ABBA waarbij alle aanwezige zangers zich verspreidden onder het publiek.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen wederom terugblikken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde op zaterdag 23 november 2013 Z.E.V.-Interactief: de vijfde uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Vanaf 20.00 uur vond deze muzikale avond plaats in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek had voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, Vocal Group Mixed uit Roermond en Noisy Voices uit Cuijk.
Het thema was dit jaar: BLUE(S) en zoals altijd was het motto "Samen zingen en swingen".

Het gezamenlijke slotnummer voor dit jaar was Every Day I have the Blues met als solozanger Bas Winkelmolen van Z.E.V..

Als afsluitende act van deze avond trad de formatie Bluez Train uit Vierlingsbeek en omgeving op.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 4e keer Z.E.V.-Interactief.

Op zaterdag 17 november 2012 vond er wederom in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf gemengd koor Da Capo uit Stramproy en de MusicalMakers uit Boxmeer uitgenodigd voor deze vierde editie van Z.E.V.-Interactief.
Het thema voor deze avond was 'Op Reis'.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Back Home Again' van John Denver met als solisten dirigent Marco Mariën en Marieke Seuren van Z.E.V..

Na het laatste optreden kon er nog gezellig gedanst worden op muziek van de band "The Odds", die deze avond voor de verdere invulling zorgde met een prachtig optreden.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 3e keer Z.E.V.-Interactief met als thema dit jaar 'Water'.

Op zaterdag 19 november 2011 vond er in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!".
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf Koor Harmony uit Oostrum en Vocalgroup Voix Là uit Beugen uitgenodigd voor deze derde editie van Z.E.V.-Interactief.

Tijdens deze avond werd op feestelijke en ludieke wijze het prachtige Z.E.V.-jubileumboek gepresenteerd.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Bèks Water' dat voor het eerst werd gezongen.

Na het laatste optreden kon er vervolgens nog gezellig gedanst worden op muziek van de formatie
"Mister B" uit Beugen. Deze formatie zorgde met een prachtig optreden voor de verdere invulling van deze avond tot in de late uurtjes.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 2e keer Z.E.V.-Interactief.

Op zaterdag 20 november 2010 vond er in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!".
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf Vocalgroup HEBBUS! uit Buggenum (L) en Popkoor sKoor uit Deurne uitgenodigd voor deze tweede editie van Z.E.V.-Interactief.
Het thema voor deze avond was 'Blij dat ik zing'.

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Z.E.V. dat deze avond gevierd werd was er in de zaal een tentoonstelling ingericht met een terugblik op 40 jaar Z.E.V.. Er werd tevens een prachtige afwisselende diapresentatie vertoond met eveneens een terugblik op 40 jaar Z.E.V..
Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben' van Joost Nuissl met als solist Bas Winkelmolen van Z.E.V..

Na het laatste optreden kon er vervolgens nog gezellig gedanst worden op muziek van de band "The Odds", die deze avond voor eigen publiek debuteerde. Deze band zorgde met een prachtig optreden voor de verdere invulling van deze avond tot in de late uurtjes.

Bekijk de flyer van Z.E.V.-Interactief.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde Z.E.V.-Interactief,
een nieuwe reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Op vrijdag 14 november 2008 vanaf 20.30 uur vond er in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek een muzikale avond plaats. Z.E.V. had voor deze eerste editie van Z.E.V.-Interactief twee geestverwante koren uit Brabant uitgenodigd met de uitdrukkelijke bedoeling om te genieten van elkaars gezelschap en vooral van elkaars gezamenlijke hobby: muziek en zang in een lichtvoetig en eigentijds repertoire. "Samen zingen en swingen!" was dan ook het motto van Z.E.V.-Interactief en "Brabants Bont" was het thema voor deze avond.

De twee gastkoren waren In Between uit Asten/ Heusden en de a cappella groep Ratatouille uit Boxtel.

De presentaties kregen een visuele ondersteuning, eveneens met als thema "Brabants Bont". Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van - uiteraard - 'Brabant' van Guus Meeuwis door Toon Reijnders van Z.E.V.. Na het "samen zingen" was het vervolgens "samen swingen" met de band "Alice's Restaurant" die tot in de kleine uurtjes voor de verdere invulling van deze avond zorgde.

Z.E.V. kan terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Agenda

Z.E.V. zou op zaterdag 9 mei 2020 deelnemen aan de tweede uitvoering van Zing! ON TOUR dat in Maastricht zou plaatsvinden.
Vanwege de coranacrisis ging dit echter NIET door.
Z.E.V. zou op zaterdag 27 juni 2020 voor de 14e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas organiseren, vanwege de coronacrisis is deze datum echter veranderd in zaterdag 26 juni 2021, aanvang 19.30 uur.
Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Z.E.V. zou er op 12 september 2020 een Sing-in plaatsvinden onder de naam ZEVmeeZING.
Vanwege de coranacrisis is dit uitgesteld naar zaterdag 11 september 2021.
Z.E.V. zal mogelijk op zaterdag 21 november 2020 deelnemen aan een volgende uitvoering van Zing! ON TOUR die door Z.E.V. georganiseerd gaat worden en derhalve zal plaatsvinden in Vierlingsbeek.

facebook