Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Z.E.V.-Interactief

Vanaf 2008 organiseert Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek Z.E.V.-Interactief, een bijna jaarlijks terugkerende reeks concerten in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Er worden twee gastkoren uitgenodigd met de uitdrukkelijke bedoeling om te genieten van elkaars gezelschap en vooral van elkaars gezamenlijke hobby: muziek en zang in een lichtvoetig en eigentijds repertoire onder het motto "Samen zingen en swingen". Voor de avond wordt er een passend thema gekozen.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light organiseerden op zaterdag 24 november 2018 voor de 8e keer het najaarsconcert Z.E.V.-Interactief met als thema "To the movies".
Z.E.V.-Interactief 2018
Deelnemende koren naast Z.E.V. zijn de gastkoren Sprightly uit Uden en Palet uit Overloon.
Z.E.V. en Z.E.V.-Light traden op 25 november 2017 op in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek tijdens de 7e uitvoering van Z.E.V.-Interactief.
De twee gastkoren die optraden waren KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving. Ook deze beide koren staan onder leiding van Nancy Meijer.
Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen terugkijken op een geslaagd Z.E.V.-Interactief met als thema Let me entertain you.
Op zaterdag 19 november 2016 vond er wederom een muzikale avond Z.E.V.-Interactief plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
De koren die uitgenodigd waren voor deze zesde editie van Z.E.V.-Interactief waren Love4music uit Veghel en Zanggroep Joyim uit Oploo.
Het thema voor deze avond was Let's dance.
Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied Dancing Queen van ABBA waarbij alle aanwezige zangers zich verspreidden onder het publiek.
Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen wederom terugblikken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief.
Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde op zaterdag 23 november 2013 Z.E.V.-Interactief: de vijfde uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Vanaf 20.00 uur vond deze muzikale avond plaats in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek had voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, Vocal Group Mixed uit Roermond en Noisy Voices uit Cuijk.
Het thema was dit jaar: BLUE(S) en zoals altijd was het motto "Samen zingen en swingen".

Het gezamenlijke slotnummer voor dit jaar was Every Day I have the Blues met als solozanger Bas Winkelmolen van Z.E.V..

Als afsluitende act van deze avond trad de formatie Bluez Train uit Vierlingsbeek en omgeving op.