Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek

Z.E.V.-Interactief

Vanaf 2008 organiseert Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek Z.E.V.-Interactief, een bijna jaarlijks terugkerende reeks concerten in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Er worden twee gastkoren uitgenodigd met de uitdrukkelijke bedoeling om te genieten van elkaars gezelschap en vooral van elkaars gezamenlijke hobby: muziek en zang in een lichtvoetig en eigentijds repertoire onder het motto "Samen zingen en swingen". Voor de avond wordt er een passend thema gekozen.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light organiseerden op zaterdag 24 november 2018 voor de 8e keer het najaarsconcert Z.E.V.-Interactief met als thema "To the movies".

Z.E.V.-Interactief 2018

Deelnemende koren naast Z.E.V. waren de gastkoren Sprightly uit Uden en Palet uit Overloon.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light traden op 25 november 2017 op in Zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek tijdens de 7e uitvoering van Z.E.V.-Interactief.

De twee gastkoren die optraden waren KoBra uit Brandevoort (Helmond) en Theaterkoor STEM uit de gemeente Meijerijstad en omgeving. Ook deze beide koren staan onder leiding van Nancy Meijer.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen terugkijken op een geslaagd Z.E.V.-Interactief met als thema Let me entertain you.

Op zaterdag 19 november 2016 vond er wederom een muzikale avond Z.E.V.-Interactief plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
De koren die uitgenodigd waren voor deze zesde editie van Z.E.V.-Interactief waren Love4music uit Veghel en Zanggroep Joyim uit Oploo.
Het thema voor deze avond was Let's dance.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied Dancing Queen van ABBA waarbij alle aanwezige zangers zich verspreidden onder het publiek.

Z.E.V. en Z.E.V.-Light kunnen wederom terugblikken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde op zaterdag 23 november 2013 Z.E.V.-Interactief: de vijfde uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

Vanaf 20.00 uur vond deze muzikale avond plaats in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek had voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, Vocal Group Mixed uit Roermond en Noisy Voices uit Cuijk.
Het thema was dit jaar: BLUE(S) en zoals altijd was het motto "Samen zingen en swingen".

Het gezamenlijke slotnummer voor dit jaar was Every Day I have the Blues met als solozanger Bas Winkelmolen van Z.E.V..

Als afsluitende act van deze avond trad de formatie Bluez Train uit Vierlingsbeek en omgeving op.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 4e keer Z.E.V.-Interactief.

Op zaterdag 17 november 2012 vond er wederom in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!"
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf gemengd koor Da Capo uit Stramproy en de MusicalMakers uit Boxmeer uitgenodigd voor deze vierde editie van Z.E.V.-Interactief.
Het thema voor deze avond was 'Op Reis'.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Back Home Again' van John Denver met als solisten dirigent Marco Mariën en Marieke Seuren van Z.E.V..

Na het laatste optreden kon er nog gezellig gedanst worden op muziek van de band "The Odds", die deze avond voor de verdere invulling zorgde met een prachtig optreden.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek organiseerde voor de 3e keer Z.E.V.-Interactief met als thema dit jaar 'Water'.

Op zaterdag 19 november 2011 vond er in Zalencentrum Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek wederom een muzikale avond plaats onder het motto "Samen zingen en swingen!".
Z.E.V. had daartoe naast Z.E.V. en Z.E.V.-Light zelf Koor Harmony uit Oostrum en Vocalgroup Voix Là uit Beugen uitgenodigd voor deze derde editie van Z.E.V.-Interactief.

Tijdens deze avond werd op feestelijke en ludieke wijze het prachtige Z.E.V.-jubileumboek gepresenteerd.

Het concertgedeelte werd gezamenlijk afgesloten door het vertolken van het lied 'Bèks Water' dat voor het eerst werd gezongen.

Na het laatste optreden kon er vervolgens nog gezellig gedanst worden op muziek van de formatie "Mister B" uit Beugen. Deze formatie zorgde met een prachtig optreden voor de verdere invulling van deze avond tot in de late uurtjes.

Z.E.V. kan wederom terugkijken op een bijzonder geslaagde avond Z.E.V.-Interactief!

Agenda

Op vrijdag 22 december 2023 zal Z.E.V. haar traditionele Kerstrepetitie hebben, om organisatorische redenen zal de repetitie deze keer in ons repetitielokaal de Joffershof in Vierlingsbeek plaatsvinden.
Z.E.V. zal op zaterdag 23 december 2023 deelnemen aan de jaarlijkse Kerst SingAlong in Vierlingsbeek.
Z.E.V. zal op zaterdag 6 juli 2024 voor de 16e keer het midzomeravondevenement Muziek op de Maas organiseren.
Z.E.V. zal nog deelnemen aan de uitvoering van Zing! ON TOUR die nog georganiseerd gaat worden in Eindhoven.

facebook